Bambi Tas online kopen

Wilt u een Bambi Tas online kopen? Het witstaarthertje Bambi is nog altijd een leuke tekenfilm voor kids. Bekijk hier de schattige tassen van Bambi.

Producten per pagina:
Sortering:

The Avengers rugzakken
Marsupilami artikelen rugtas
Rugtas My Little Pony
Rugzak Frozen Olaf voor kinderen
School rugtasje van Cars
Roze Disney Princess schooltas voor meisjes
Star Wars 3D rugtasje Stormtrooper voor kinderen
Kinder tassen prinsessen

Producten per pagina:

Bambi is een Amerikaanse animatiefilm uit 1942, geregisseerd door David Hand (leidinggevend aan een team van sequentiedirecteuren), geproduceerd door Walt Disney en gebaseerd op het boek Bambi, een leven in het bos van de Oostenrijkse auteur Felix Salten. De film werd vrijgegeven door RKO Radio Pictures op 13 augustus 1942 en is de vijfde geanimeerde speelfilm van Disney.

De hoofdpersonen zijn Bambi, een muilezelhert; zijn ouders (de Grote Prins van het bos en zijn naamloze moeder); zijn vrienden Thumper (een konijn met roze neus); en Flower (een skunk); en zijn jeugdvriend en toekomstgenoot, Faline. Voor de film nam Disney de vrijheid om Bambi’s soort te veranderen in een muilezelhert van zijn oorspronkelijke soort reeën, aangezien reeën niet inheems zijn in Noord-Amerika, en de muilezelhert is meer wijdverspreid in de Verenigde Staten. De film ontving drie Academy Award-nominaties: Best Sound (Sam Slyfield), Best Song (voor ‘Love Is a Song’ gezongen door Donald Novis) en Original Music Score.

In juni 2008 presenteerde het American Film Institute een lijst met zijn ’10 Top 10′ – de tien beste films in elk van de tien klassieke Amerikaanse filmgenres – na meer dan 1500 mensen uit de creatieve gemeenschap te hebben gestudeerd. Bambi werd derde in animatie. In december 2011 werd de film toegevoegd aan het National Film Registry van de Library of Congress.

Bambi Tas online kopen

Bambi Tas online kopen